Matching Futures werkt graag samen met Twynstra Gudde en de ontwerpers, kunstenaars en creatieve organisaties in het netwerk van Is Ook. Een aantal relevante projecten van de afgelopen jaren staan hieronder genoemd. Uitgebreidere beschrijvingen kun je ook vinden op www.isook.nl.

Is Ook

Is Ook

Jaap Warmenhoven heeft samen met zijn vakbroers André Schaminée en Tabo Goudswaard Is Ook opgericht bij Twynstra Gudde. Tabo, André, Twynstra Gudde en Jaap blijven elkaar versterken, ook in de toekomst!

Wat is gezond zijn?

Wat is gezond zijn?

We droegen bij aan het programma Krachtige Samenleving: samen werken aan een Flevoland waar gezondheid meer is dan niet ziek zijn. Met Twynstra Gudde en Jan Pieter Kaptein.

Cirkel of Vliegwiel?

Cirkel of Vliegwiel?

In Den Haag werken gemeente en partners samen aan goede WMO zorg. We brachten hen samen in een leertraject en ontdekten de kwaliteit van afhankelijkheid. Met Twynstra Gudde en MV Design.

Hoe lang is nu?

Hoe lang is nu?

Voor het Programma Duurzaamheid van gemeente Amersfoort brachten we veel nieuwe initiatiefnemers bij elkaar rond duurzaamheid en de toekomst van de stad. Met Twynstra Gudde en Studio Goudswaard.

Transitie ben je zelf

Transitie ben je zelf

Zorgorganisatie Carintreggeland verandert met en door medewerkers. We leidden een team van kuntstenaars en adviseurs bij dit bijzondere evaluatieproces. We kwamen erachter dat de organisatie vol carehackers zat: mensen die laten zien hoe het beter kan. Met Twynstra Gudde en Studio Goudswaard

Veilig?

Veilig?

Deze rare vogels van onze geheime dienst onderzochten de veiligheid van de Nederlandse dijkinspectie. Een bijzondere en impactvolle manier van evalueren. Voor het Ministerie van (toen nog) Infrastructuur en Milieu, samen met Twynstra Gudde, Studio Goudswaard en Hugo Schuitemaker.

Binnenkort..

Binnenkort..

Wat als je eerlijk bent over je eigen duurzame (?) gedrag? Ik exposeerde mijn werk "soon now" tijdens What's The Deal? - Moving Urban Cultures Festival in München.

Praktijkleren, kan dat?

Praktijkleren, kan dat?

Ik droeg bij aan de evaluatie van de praktijkproef van Gemeente Amsterdam en Rijkswaterstaat. En leerde hoe moeilijk en belangrijk het is een paradox te omarmen. Met Twynstra Gudde en Studio Goudswaard.

Een andere kustvisie

Een andere kustvisie

Welk perspectief ontstaat als je de Nederlandse kust vanaf zee beziet? Ik werkte samen met Twynstra Gudde en kunstenaar Hugo Schuitemaker aan een bijzondere interventie voor het Nationale Kustprogramma.

Anders kijken

Anders kijken

Voor Kempenhaeghe begeleidden we een verrassend verandertraject. Samen met Twynstra Gudde en kunstenaars Heidi Linck, Jan Dirk van der Burg en Anton der Kinderen